Ava Gardner, obsesia fatală a lui Sinatra! A vrut să se omoare pentru ea jpeg

Ava Gardner, obsesia fatală a lui Sinatra! A vrut să se omoare pentru ea

📁 Istoria Filmului
Autor: Redacția

Frank Sinatra a rămas în istoria highlife-ului de la Hollywood ca un bărbat cu mare priză la femei. Tocmai de-aceea știa că poate avea orice femeie își dorea. Căsătoria cu Nancy Barbato și faptul că aveau copii împreună nu l-a oprit niciodată să își facă de cap cu altele, mai ales că soția lui îi tolera infidelitățile și îl ierta de fiecare dată. Atunci când renumitul artist a cunoscut-o pe Ava Gardner, prințesa de gheață a Hollywood-ului, soții Sinatra aveau doi copii:pe Nancy Sinatra și pe Francis Wayne Sinatra.

Ava Gardner și Frank Sinatra obișnuiau să se întâlnească pe platourile de filmare, dar și în cluburile de noapte. Totuși, ceea ce a declanșat cea mai tumultuoasă aventură amoroasă a artistului a fost coperta unei reviste. „Este sextațională!”, scria pe ediția din decembrie 1944 a publicației Photoplay, unde apărea una dintre cel e mai frumoase fotografii cu Ava, aceasta pozând cu umerii goi, iar la gâtul ei stătea agățat un colier cu emerald, potrivit dailymail.co.uk.

Așa arată revista care a declanșat obsesia lui Sinatra pentru Ava

image

Ava Gardner, pe coperta revistei Photoplay din decembrie 1944

foto:Photoplay

Când a văzut revista, Frank a fost ca și hipnotizat. „Vrei să știi ceva?”, i-a spus unui prieten, „Mă voi căsători cu acea femeie”. Totuși, la acea vreme era încă însurat cu Nancy Barbato. Această căsătorie a mai durat doar patru ani, degradându-se din cauza obsesiei artistului pentru Ava Gardner.

Patru ani mai târziu, pe când Frank avea 32 de ani, el a întâlnit-o din nou pe actriță, iar de această dată, nu vrut să rateze nicio oportunitate, așa că a invitat-o în oraș. Ava, care avea atunci doar 26 de ani, a acceptat, iar cei doi au ajuns, după întâlnire, într-un apartament închiriat de artist special pentru escapade sexuale. Amândoi erau complet dezbrăcați când Ava s-a răzgândit, hotărând să nu întrețină relații intime cu Sinatra. „Am decis că nu vreau să dau totul de la prima întâlnire. Este bine să-i faci să-și dorească mai mult”, a recunoscut ea, ulterior.

După această întâlnire, cei doi nu s-au mai văzut deloc pentru aproximativ un an. Nancy tocmai născuse al treilea copil când cariera lui Sinatra a început să se prăbușească. Biletele pentru concerte nu mai erau la fel de cumpărate, și nici albumele sale, iar motivul părea să fie viața personală controversată a artistului. Totuși, lui nu-i părea să-i pese. Singurul lucru la care se gândea era Ava.

Continuarea aici