Adevărul sumbru despre Charlie Chaplin! Era violent și ura femeile jpeg

Adevărul sumbru despre Charlie Chaplin! Era violent și ura femeile

Charlie Chaplin a rămas în memoria colectivă drept unul dintre cei mai cunoscuți comedianți. Celebrul actor și regizor englez s-a remarcat în cinematografia secolului al XX-lea, însă amintirea rolurilor sale este vie și în zilele noastre.

Deși reușea să aducă zâmbetul pe buzele tuturor atunci când apărea la televizor sau când intra într-o încăpere, în spatele tuturor rolurilor pe care Charlie Chaplin le interpreta, se afla o persoană neîncrezătoare, care se temea să fie abandonată și care, uneori, devenea violentă. Personalitatea actorului era una de-a dreptul sumbră, potrivit dezvăluirilor făcute de biograful Peter Ackroyd, citat de dailymail.co.uk.

2.000 de femei i-au trecut prin pat

Celebrul scriitor mărturisește, într-o nouă carte, că Charlie Chaplin obișnuia să facă avansuri multor femei cunoscute de la Hollywood, iar pe unele dintre ele chiar le ironiza la petreceri. Actorul le imita adesea, mimând felul în care acestea s-ar comporta în timpul actelor sexuale. Nu se știe dacă toate trecuseră prin patul lui înainte, sau dacă momentele de actorie erau pur și simplu inventate. Cert este că, de-a lungul timpului, Charlie Chaplin s-a culcat cu aproximativ 2.000 de femei, lucru cu care se lăuda frecvent.

Chaplin era un bărbat cu o statură stranie, disproporționată. Capul lui era puțin cam mare pentru trupul său destul de delicat, iar în înălțime măsura între 1.64 m și 1.68, fiind relativ scund. Totuși, probabil că femeile se simțeau atrase de ochii săi de un albastru pătrunzător, părul negru, dantura perfectă și buzele sale cărnoase.

Era agresiv față de femeile «ușuratice»

Totuși, comportamentul lui Charlie Chaplin față de femei lăsa de dorit. Întrebat, la un moment dat, cum este femeia ideală în opinia lui, actorul a răspuns:„Nu sunt tocmai îndrăgostit de ea, dar ea este în totalitate îndrăgostită de mine”. Peter Ackroyd povestește că Chaplin nu avea deloc încredere în femei, temându-se să fie abandonat și înșelat, iar orice semn necugetat din partea iubitelor lui îi putea stârni crize de gelozie.

 Atitudinea pe care o avea față de femei se putea observa chiar și în rolurile pe care le juca. În filmele sale, Charlie Chaplin se purta cu nesăbuință cu femei respectabile din lumea Hollywoodului, iar față de femeile „ușuratice” devenea chiar violent.

Citește continuarea articolului aici