Abonează te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea „O noapte de neuitat” jpeg

Abonează-te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea „O noapte de neuitat”

📁 Carte
Autor: Redacția

Abonează-te acum la Historia+Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea “O noapte de neuitat” de Walter Lord.

14 APRILIE 1912 – ULTIMELE ORE FATIDICE ALE TITANICULUI

O noapte de neuitatrămâne una dintre cele mai captivante relatări ale fatalei coliziuni a Titanicului, precum şi a comportamentului pasagerilor şi echipajului. Unii şi-au sacrificat vieţile, în timp ce alţii s-au luptat cu disperare pentru propria supravieţuire. Soţiile şi-au implorat bărbaţii să li se alăture în bărcile de salvare, domni eleganţi au fost înghiţiţi de ape, îmbrăcaţi în costume de seară, şi sute de pasageri de la clasa a treia, prinşi sub punte, au căutat, în zadar, ajutor.

Lucrarea, care conţine şi „Introducerea” scrisă de Nathaniel Philbrick la cea de a 50-a ediţie aniversară, are la bază interviurile cu şaizeci şi trei de supravieţuitori ai dezastrului. 

O noapte de neuitat este o carte tulburătoare, despre una dintre cele mai negre nopţi ale secolului XX. 

„Cea mai captivantă relatare a dezastrului.” – USA TODAY

„Cartea lui Walter Lord nu va putea fi nicicând depăşită... O noapte de neuitat va rămâne povestea fundamentală a supravieţuitorilor celebrului dezastru maritim.”-NATHANIEL PHILBRICK

„Lord a surprins remarcabil elementul uman al întâmplării, a descris modul în care cei de la bordul vasului au reacţionat la dezastru, indiferent de clasa socială din care făceau parte.” – STANLEYWALKER, NEW YORK HERALD TRIBUNE

WALTER LORD (1917–2002) este autorul unor bestselleruri cu tematică istorică maritimă şi militară, printre care se numără:Day of Infamy (1957) – reconstituire a celebrei zile a atacului de la Pearl Harbor, A Time to Stand (1961) – despre evenimentele de la Fort Alamo, Incredible Victory – având ca temă bătălia de la Midway, Peary to the Pole (1963) – dedicat expediţiilor polare şi altele. Scriitorul a murit în anul 2002,  ca urmare a bolii Parkinson.

In plus, daca esti student sau pensionar vei beneficia de o extra reducere de 10% fara de pretul de abonament!Pentru a beneficia de extra reducerea de 10% faţă de preţul de abonament trimiteţi fie copia carnetului de student vizat pe anul universitar în curs, fie copia talonului de pensie pe ultima lună, la abonamente@adevarulholding.ro  sau la fax 0372.130.068.

Regulament campanie http://abonamente.adevarul.ro/9_historia