Abonează te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea „Mărturie din iad” jpeg

Abonează-te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea „Mărturie din iad”

📁 Carte
Autor: Redacția

Immaculée Ilibagiza a crescut într-o ţară pe care o iubea, înconjurată de o familie pe care o preţuia. În 1994, lumea sa idilică a fost distrusă odată ce Rwanda a fost supusă unui genocid sângeros, o avalanşă de crime care a durat trei luni şi în care şi-au pierdut viaţa aproape un milion de ruandezi. Membrii familiei lui Immaculée au fost uciși cu brutalitate, dar, în mod incredibil, ea a supravieţuit măcelului. Timp de 91 de zile, împreună cu alte şapte femei, a stat ascunsă în baia strâmtă a unui pastor local, în vreme ce sute de ucigaşi înarmaţi erau pe urmele lor.

„Immaculée Ilibagiza avea 22 de ani şi era studentă. Urma să îşi piardă părinții şi doi frați în masacre. Singurul frate care i-a rămas a supraviețuit pentru că era student în Senegal. Mărturia ei este una dintre cele mai puternice confesiuni despre urgia răului şi salvarea prin credință, despre puterea de a-i ierta pe ucigaşi şi de a te salva astfel. Cartea pe care o veți citi nu vă va lăsa indiferenți şi, poate, vă va transforma pentru totdeauna.” Marian Voicu

„O carte care inspiră şi schimbă vieţi. De îndată ce ai întors prima pagină, vei fi o altă persoană. Nu o vei uita niciodată pe Immaculée și nu vei uita nici ce înseamnă să accepţi şi să te bucuri de viaţă până şi în cele mai întunecate vremuri.” New York Times

IMMACULÉE ILIBAGIZA s-a născut în Rwanda şi a studiat inginerie electronică şi mecanică la Universitatea Naţională. Şi-a pierdut cea mai mare parte a familiei în timpul genocidului din 1994. Patru ani mai târziu a emigrat în SUA şi a început să lucreze la Naţiunile Unite din New York. Acum este oratoare şi scriitoare. În 2007 a înfiinţat Fondul de Caritate The Left to Tell care ajută la susţinerea orfanilor din Rwanda. Immaculée deţine titlul de doctor onorific acordat de Universitatea Notre Dame şi de Universitatea St John. A primit în 2007 Premiul Internaţional Mahatma Gandhi pentru Reconciliere şi Pace. 

In plus, daca esti student sau pensionar vei beneficia de o extra reducere de 10% fara de pretul de abonament!Pentru a beneficia de extra reducerea de 10% faţă de preţul de abonament trimiteţi fie copia carnetului de student vizat pe anul universitar în curs, fie copia talonului de pensie pe ultima lună, la abonamente@adevarulholding.ro  sau la fax 0372.130.068.

Regulament campanie http://abonamente.adevarul.ro/9_historia 

historia carte abonament august 300x250 png png