VIDEO Teroristul din Norvegia îl consideră pe Vlad Ţepeş un erou european în lupta împotriva islamizării jpeg

VIDEO Teroristul din Norvegia îl consideră pe Vlad Ţepeş un erou european în lupta împotriva islamizării

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Noémi Varga
🗓️ 25 iulie 2011

Autorul atacurilor din Norvegia îl consideră pe domnitorul român Vlad Ţepeş un erou european în lupta împotriva islamizării. Dovada este un manifest video publicat pe site-ul LiveLeak, chiar în ziua în care a comis atacurile de la Oslo, soldate cu cel puţin 93 de morţi.

În manifestul în format video postat pe LiveLeak şi atribuit norvegianului Anders Behring Breivik, arestat pentru atacurile teroriste de vineri din Oslo, apare şi domnitorul român Vlad Ţepes, fiind considerat unul dintre cei mai revelanţi luptători creştini împotriva islamizării Bătrânului Continent.

Filmul de 12 minute este completat de un manifest scris, de peste 1.500 de pagini. În ambele documente, Vlad Ţepes apare la secţiunea eroii europeni care au luptat împotriva islamizării. În film, domnitorul român apare la secvenţa de la minutul 8, 10, iar în manifestul scris-la pagina 224.În cele 12 minute ale filmului intitulat "Knights Templar-2083", apar patru părţi (The Rise of Cultural Marxism, Islamic Colonialism, Hope şi New Beginnig), ale căror concept de bază este "eliminarea musulmanilor" din Europa.

Fiecare "erou european" care a câştigat admiraţia lui Anders Behring Breivik are câte o descriere.

Vlad Ţepeş, "Cruciat şi erou al românilor", a fost "un geniu al războiului psihologic. Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile de relaţii publice, ştiinţe politice, militare, psihologie socială etc. din epoca modernă", scrie Anders Behring Breivik la pagina 244, în manifestul intitulat "2083: O declaraţie europeană de independenţă", semnat cu pseudonimul Andrew Berwick.

"Ca orice alt conducător, el avea doi inamici: dezordinea internă sau trădarea şi agresorii islamici externi care îi ameninţau ţara. El a reuşit să-şi învingă inamicii externi, folosind acelaşi nivel de cruzime ca orice alt conducător din vremea sa, dar el era un adevărat maestru al înscenării cruzimii pentru a obţine efectul maxim. El era cel mai mare maestru al imagologiei, cu sute de ani înainte ca această ştiinţă să fie descoperită şi teoretizată", continuă textul.