Valentin Ceauşescu nu avea dreptul să interzică accesul în cimitir jpeg

Valentin Ceauşescu nu avea dreptul să interzică accesul în cimitir

📁 Comunismul in România
Autor: Maria Apostol
🗓️ 21 iulie 2010

Reprezentanţii Administraţiei Cimitirelor susţin că administratorul Cimitirului Gencea nu are dreptul să interzică accesul oamenilor înăuntru. Firma de pază a cimitirului a avut o înţelegere cu valentin ceauşescu pentru a nu lăsa pe nimeni să între în cimitir.

În această dimineaţă, în timp ce soţii Ceauşescu erau deshumaţi, nimeni nu avea voie să între în cimitir, după cum a cerut Valentin Ceauşescu.

Soţii Ceauşescu au fost dezgropaţi. Medicii legisti le-au prelevat  probe biologice, iar muncitorii se pregătesc în acest moment să toarne placa de beton peste rămăşiţele acestora. "Administratorul nu are voie să închidă cimitirul pentru că sunt oameni care au plătit pentru înmormântări", a declarat un reprezentant al Administraţiei Cimitirelor din Capitală.

Administratorul cimitirului a confirmat că accesul înuntru a fost interzis, dar a refuzat să comenteze legalitatea acestei decizii. „Da, l-am închis! Vorbiţi cu cei de la Administraţia Cimitirlor să va clarifice în baza cărei legi. Mai multe nu vă putem spune", a închis subit acesta.