Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a născut  Ce anunţ au făcut ducii de Sussex  jpeg

Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a născut. Ce anunţ au făcut ducii de Sussex

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 6 mai 2019

Ducii de Sussex au devenit pentru prima dată părinţi, după ce Meghan Markle a născut, luni după-amiază, un băieţel. Este primul copil al cuplului princiar şi vine la aproape un an de la căsătorie. Anunţul a fost făcut de Ducele de Sussex, care a precizat că el şi soţia sunt absolut încântaţi de venirea pe lume a bebeluşului regal. Copilul are o greutate de 3,9 de kilograme.

Spre deosebire de doamnele din Familia Regală Britanică, fosta actriţă Meghan Markle a ales să nască acasă, la reşedinţa cuplului, cabana Frogmore de pe domeniul Windsor. Noul membru al familiei regale britanice ar putea să nu moştenească titlul princiar al tatălui său. De altfel, Regina Elisabeta a II-a nu a dat niciun decret până acum pentru ca viitorul ei strănepot să poarte titlul de Alteţa Sa Regală (n.r. – His/Her Royal Highness).

Băieţelul va fi al şaptelea în linia de succesiune la tron şi nu va fi numit Prinţ, ci Duce de Dumbarton. Aşadar, urmaşii Prinţului Harry şi ai Ducesei Meghan nu vor purta titluri de prinţ sau prinţesă decât dacă Regina Elisabeta intervine şi schimbă regulile, aşa cum s-a întâmplat în cazul copiilor Prinţului William cu Kate Middleton.

Sursa: adevărul.ro