Autor 5673 vizualizări


Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu actrița americană Meghan Markle, în primăvara anului 2018, a anunțat luni Clarence House, reședința oficială tatălui său, prințul Charles.

Harry (33 de ani), în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, și Meghan Markle (36 de ani) s-au logodit la începutul acestei luni, se afirmă în comunicatul difuzat de Clarence House.

”Prințul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina și alți membri apropiați ai familiei sale. De asemenea, prințul Harry a cerut și a primit binecuvântarea părinților drei Markle”, se mai spune în comunicat.  Regina Elisabeta a II-a și ducele de Edinburgh sunt ”încântați” de căsătoria nepotului lor și ”le doresc multă fericire”, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

Cuplul va locui într-o casă atașată Palatului Kensington, unde locuiește în prezent prințul Harry, precum și ducii de Cambridge, William, fratele mai mare al lui Harry, și Catherine.


Prințul Harry și Meghan Markle (foto) s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni. Actrița americană este cunoscută pentru rolul ei din serialul ”Suits”.