Primele secrete ale noului site adevarul ro jpeg

Primele secrete ale noului site adevarul.ro

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 19 noiembrie 2012

Dragi cititori, noul adevarul.ro este online începând de astăzi, 19 noiembrie. Puteţi să-i aflaţi secretele la adresa beta.adevarul.ro.

Procesul de trecere de la actuala interfaţă la noul adevarul.ro va dura câteva săptămâni, timp în care vom aduce site-ul la turaţie maximă şi vă vom implica din ce în ce mai mult. Suntem pregătiţi pentru a vă elucida nelămuririle şi pentru a vă explica site-ul. De asemenea, fiind în faza Beta, adică una de evoluţie timpurie, adevarul.ro se va modifica în permanenţă pentru a vă oferi o experienţă cât mai bună.

Noile funcţionalităţi de pe beta.adevarul.roaşteaptă să fie descoperite. Aveţi la dispoziţie platforma de comentarii, moderate şi selectate cu grijă într-un spaţiu organizat, care apreciază argumentele. Pentru a putea participa la discuţie trebuie, totuşi, să vă creaţi un cont personal.

Vă recomandăm să vă autentificaţi cu ajutorul contului de Facebook, pentru a vă avea alături prietenii din reţeaua socială şi pentru a vedea ce citesc ei, ce îi pasionează şi ceea ce vă recomandă să citiţi. Profilul personal vă permite o alternativă la homepage-ul tradiţional al unui ziar online. Puteţi alege între selecţia făcută de jurnaliştii „Adevărul" sau puteţi să parcurgeţi ştirile alese de prietenii voştri.

Dacă vă veţi implica, veţi putea câştiga ecusoanele adevarul.ro. Puteţi face trecerea de la simplu comentator, la ambasador sau lider de opinie. De asemenea, pentru a păstra calitatea comunităţii, cei mai apreciaţi şi pertinenţi comentatori vor primi statut de moderator sau chiar de blogger.

Noul adevarul.ro vă va permite să citiţi mai târziu ştirile care vă interesează. Le vedeţi dimineaţa la cafea şi, dacă doriţi, le puneţi deoparte şi le citiţi după câteva ore, de pildă în pauza de masă. De asemenea, articolele favorite nu le puteţi pierde, pentru că se păstrează în Arhiva personală.

Adevarul.ro îşi propune să vă ofere şi o organizare clară a articolelor. Pe coloana din stânga a homepage-ului veţi vedea ştirile cele mai importante din domeniile puternice: politică, economie sau afaceri externe. În centrul site-ului va sta mereu platforma de bloguri, iar pe coloana din dreapta veţi găsi articolele populare în site, dar şi în reţeaua voastră de prieteni. În plus, acolo veţi putea citi şi cele mai interesante ştiri din domeniile Entertainment, Tehnologie sau Stil de viaţă.

Jurnaliştii de la „Adevărul", tinerii stagiari care vor deveni jurnaliştii de mâine şi bloggerii platformei adevarul.ro vă aşteaptă pentru a participa la discuţie. Numai împreună putem transforma adevarul.ro într-o forţă.