Poze nud cu Marilyn Monroe, nepublicate până acum, în noul număr „Vanity Fair”  PLUS: Care a fost MARELE SECRET al actriţei jpeg

Poze nud cu Marilyn Monroe, nepublicate până acum, în noul număr „Vanity Fair”. PLUS: Care a fost MARELE SECRET al actriţei

📁 Istoria Filmului
Autor: Redacția
🗓️ 2 mai 2012

Numărul din iunie al revistei americane Vanity Fair va fi dedicat lui Marilyn Monroe şi va include mai multe fotografii nud cu actriţa, nepublicate până acum.

Imaginile sunt însoţite de unele dintre cele mai inspirate citate din viaţa lui Marilyn Monroe.

image

„Dacă ies vreodată goală din piscină şi îmi faci vreo fotografie, vreau să te asiguri că în revista în care vor apărea nu este şi Elizabeth Taylor”, i-a spus Marilyn fotografului său, Lawrence Schiller.

image

Când a primit 25.000 de dolari pentru o singură fotografie în Playboy, Marilyn Monroe a, declarat:„Nu cred că mai arată cineva la fel ca mine goală”.

În noul număr din Vanity Fair, apar şi citate care exprimă tristeţea actriţei, cum ar fi „Cred că toată viaţa mea este un mare refuz” sau „Mereu mi-am dorit un copil, dar mi-a fost şi frică”.

image

Mai mult, actriţa lasă să se înţeleagă că ar fi pierdut mai multe sarcini. „Mi-a fost atât de frică să fac un copil încât, de fiecare dată când am fost aproape, corpul meu l-a respins şi am pierdut copilul”, ar fi declarat Marilyn Monroe.

image