Pistol care a aparţinut fostului dictator Saddam Hussein, descoperit în Israel jpeg

Pistol care a aparţinut fostului dictator Saddam Hussein, descoperit în Israel

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 13 martie 2014

Autorităţile din Israel, obişnuite să efectueze controale de rutină dese, au făcut o descoperire neaşteptată, după ce au oprit un vehicul pentru o verificare obişnuită. Ofiţerii au găsit asupra şoferului un pistol oferit de însuşi fostul preşedinte irakian Saddam Hussein, potrivit unor inscripţii gravate pe armă.

Întâmplarea a avut loc în această săptămână, după ce o echipă de poliţişti a realizat un control de rutină după ce au observat un vehicul suspect. Şoferul a oprit maşina, iar ofiţerii au fost liberi să-l controleze. La scurt timp au găsit asupra lui un pistol care, după o observaţie rapidă, părea oferit de către fostul dictator Saddam Hussein în semn de recunoaştere pentru curajul irakianului oprit de poliţişti, potrivit site-ului de ştiri alyaexpress-news.com.

Pistol avea gravat un mesaj care se putea citi cu uşurinţă:„oferit de preşedintele Saddam Hussein acelora care au apărat patria”.

Pe lângă şofer au fost reţinut alte trei persoane care se aflau în maşină în momentul percheziţiei. Suspecţii vor fi audiaţi de anchetatori, pistolul fiind confiscat. Bărbatul în posesia căruia a fost găsită arma nu avea permis de port-armă.