Paradă Militară la Arcul de Triumf din Capitală, de Ziua Naţională | LIVE VIDEO jpeg

Paradă Militară la Arcul de Triumf din Capitală, de Ziua Naţională | LIVE VIDEO

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 1 decembrie 2021

Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, STS şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice participă, miercuri, începând cu ora 11.00, la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că la parada militară organizată de ziua Naţională participă aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din mai multe ministere, dar şi din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.   

La aceştia se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace. Evenimentul va începe la ora 11.00, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Nicolae Ciucă. În zona oficială a evenimentului pot intra doar persoane vaccinate.    Populaţia poate participa la eveniment dacă păstrează distanţa şi poartă mască de protecţie.    

Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice, vor evolua şi aproximativ 30 de aeronave.

Pentru buna derlare a evenimentului, Brigada Rutieră a Capitalei ainstituti mai multe restricţii, lista acestora putând fi accesată AICI.