Principele Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului său  Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean jpeg

Principele Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean

📁 Monarhia în România
Autor: Redacția
🗓️ 8 decembrie 2017

Fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai, avocatul său precizând că, dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public, potrivit Mediafax. 

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, Radu Enache, avocatul fostului principe. 

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş. 

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.