La dans în ritm de vals la Balul Bucureştiului interbelic jpeg

La dans în ritm de vals la Balul Bucureştiului interbelic

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 7 mai 2010

Fundaţia Calea Victoriei va organiza Balul Bucureştiului Interbelic unde dansurile foxtrot şi charleston, rochiile franjurate, pălării coborâte pe frunte sau muzica anilor ’30 vor fi din nou la modă. Balul va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 20.00, la Cercul Militar Naţional, în Sălile Bizantină, Norvegiană şi Gotică.

Evenimentul nu propune doar o plăcută călătorie în timp sau un prilej de socializare, ci mai ales o prezentare a istoriei bogate, a frumuseţii arhitecturale şi a fermecătoarelor poveşti din Bucureştiul interbelic. Pentru a intra mai uşor în atmosfera perioadei interbelice, invitaţii sunt rugaţi să poarte costumaţie care să amintească de elegantele timpuri ale Bucureştilor de odinioară. De asemenea, Ansamblul Artistic al Armatei va întreţine atmosfera Balului cu muzica specifică perioadei interbelice.

Biletul pentru participare la bal este de 150 ron/persoană.Deoarece locurile sunt limitate, participanţii sunt rugaţi să îşi trimită înscrierile la adresa:bal@victoriei.ro

Evenimentul este organizat de Fundatia Calea Victoriei în colaborare cu Cercul Militar National, sub egida Bancii Naţionale a României şi a Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional.