Ion Iliescu, internat la secția de Terapie Intensivă a Institutului de Boli Cardiovasculare C C  Iliescu jpeg

Ion Iliescu, internat la secția de Terapie Intensivă a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 1 aprilie 2019

Ion Iliescu este internat la Secția de Terapie Intensivă a Institutului de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din București. Fostul președinte ar urma să fie supus unei operații pe cord. El a ajuns inițial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au direcționat către Institutul "C.C. Iliescu", relatează adevarul.ro.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitală, după ce medicii de la Spitalul Elias au decis că problemele sale de sănătate nu sunt de competenţa lor.

Ion Iliescu a fost în cursul acestei zile la Spitalul Elias, unde merge lunar pentru controale medicale. Fostul preşedinte a ajuns la Spitalul Elias cu propriul autoturism, plângându-se că are probleme respiratorii. După ce a fost văzut de medici, aceştia au decis să îl transfere totuşi la Institutul C.C. Iliescu, pentru investigaţii suplimentare la inimă. Iliescu ar fi internat pe secţia de Terapie Intensivă şi ar urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit unor surse din spital. Fostul preşedinte Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat şi în 2018, la Spitalul Elias, din cauza unor probleme de tensiune. Ulterior, medicii i-au dat asigurări că nu este nimic grav şi l-au lăsat să plece acasă.