Hitler, urmărit 30 de ani de FBI, după sinucidere jpeg

Hitler, urmărit 30 de ani de FBI, după sinucidere

📁 Al Doilea Război Mondial
🗓️ 11 aprilie 2011

Pe 29 aprilie 1945, Adolf Hitler şi iubita lui, Eva Braun, s-au sinucis la buncărul din Berlin a liderului naziştilor. Agenţii FBI nu au fost convinşi de acest lucru şi au organizat o amplă acţiune de căutare a acestuia, se prezintă într-un raport care a fost făcut public recent.

La dosar există rapoarte în care agenţi FBI semnalau prezenţa Fuhrerului în diverse locuri. Unii spuneau că se ascundea într-o fermă din Argentina, alţii-că l-ar fi văzut într-un hotel din Danemarca. Exista chiar bănuiala că Hitler se ascunde printre americani, în New York. Au fost agenţi care au raportat doar că presupusul Hitler poartă barbă sau e ras, după caz,  şi alţii care au aflat în urma anchetei că suspectul suferea de boli precum astm sau ulcer la stomac. Mărturiile au fost consemnate de-a lungul a 30 de ani după moartea dictatorului.

Adevărul a ieşit la iveală când serviciile secrete ruseşti au publicat mărturii ale apropiaţilor lui Hitler, care au confirmat că Fuhrerul s-a sinucis alături de amanta sa, în buncăr.