Autor 3100 vizualizări


Site-ul Historia.ro are începând de astăzi haine noi. Articolele iau o altă înfăţisare, cu o nouă grafică şi o versiune îmbunătăţită pentru device-urile de mobile şi tabletă. După atât de multă așteptare, vă invităm să accesaţi noua versiune a historia.ro şi să vă bucuraţi de materialele frumoase şi interesante care sunt pe cel mai important site de istorie din România.


Aşa cum v-am obişnuit, veţi găsi materiale interesante şi captivante ale istoriei încă din cele mai vechi timpuri până la subiecte de actualitate. Noul concep păstrează din formatul vechi al site-ului organizarea pe categorii şi subiecte. În fiecare zi, redacţia Historia.ro aduce materiale noi, care sunt încărcate în pagina de deschidere a site-ului: totul este la un click distanţă – accesaţi www.historia.ro de pe orice dispozitiv.


Galeriile foto şi materialele video sunt uşor accesibile, prezentând istoria în imagini într-o versiune a secolului XXI. De asemenea, ştirile actuale, care pot influenţa schimbarea viitorului şi care vor rămâne în istorie, sunt update la zi. Historia.ro prezintă atât apariţia revistei Historia în fiecare lună, cât şi apariţia trimestrială a Historia Special.