A apărut numărul de iulie al revistei Historia/ SUMAR png

Historia lunii iulie, de mâine la toate punctele de distribuție a presei

📁 Revista Presei de Istorie
Autor: Redacția
🗓️ 14 iulie 2020

Historia lunii iulie este de găsit de mâine la toate punctele de distribuție a presei (Inmedio, chioșcuri de ziare, benzinării). Da, pe 15 ale lunii, așa cum obișnuiam, înainte ca pandemia să ne dea calendarul peste cap. Așadar, oriunde ați merge (purtând mască, bineînțeles) sigur veți găsi în drumul vostru un loc de unde puteți achiziționa ultimul număr Historia – care nu este de pierdut!

Revista Historia poartă beretă în această lună. Pe 14 iulie este sărbătoare mare pentru toți francezii și francofilii: este ziua națională a Franței. Așadar, nici noi nu ne-am lăsat mai prejos și vă spunem atât: veți fi purtați în timpul Regelui Soarelui în pași de dans, mai exact, de balet! Și vă mai dăm încă trei nume: Louis Pasteur, Napoleon și Yves Saint Laurent. Cu ce povești și-au făcut loc în paginile revistei noastre de iulie, rămâne să descoperiți.

Și încă ceva: coincidența face că tot în iulie, pe 4 mai exact, s-au împlinit 70 de ani de la prima transmisiune a postului Radio Europa Liberă. Iată un motiv în plus să purcedeți pe urmele spionului din redacția celui mai cunoscut post de radio din perioada comunistă.

Nu uitați, așadar, că de mâine, 15 iulie, găsiți Historia la orice punct de distribuție a presei. Și vă asigurăm că este un bun companion fie că sunteți în concediu sau doar într-o mică pauză de relaxare.

H 222 jpg jpeg