«Ego şi arhetip», cartea pe care poți să o câștigi în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE”   Câștigătorii png

«Ego şi arhetip», cartea pe care poți să o câștigi în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE” - Câștigătorii

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 23 septembrie 2014

Câștigătorii sunt:

 

Câștigă cu Historia și Editura Nemira o carte deosebită:«Ego și arhetip», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

Răspunde corect la întrebarea „În ce țară s-a născut faimosul psihiatru Edward Edinger?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Ego și arhetip.Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 6 octombrie.

Concursul se desfășoară în perioada 23 septembrie – 5 octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Ego şi arhetip, de Edward Edinger

Pentru omul de azi, crede Edward F. Edinger, întâlnirea cu sinele echivalează cu descoperirea lui Dumnezeu. Consecința dialogului dintre ego și imaginea arhetipală a lui Dumnezeu este o experiență care schimbă dramatic viziunea despre lume a individului, deschizând orizontul unei vieți noi, pline de sens.

„Edinger a scris o carte provocatoare, o analiză lucidă și o sinteză a conceptelor din psihologia jungiană, pornind de la o fascinantă combinație de povești mitice. O încercare convingătoare de a-i arăta cititorului imaginile arhetipale ale lui Dumnezeu, care există în propriul lui inconștient.“