VIDEO / Donald Trump, intrare spectaculoasă pe circuitul de la Daytona jpeg

VIDEO / Donald Trump, intrare spectaculoasă pe circuitul de la Daytona

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 17 februarie 2020

Donald Trump şi-a reluat turneul electoral american după ce Senatul l-a achitat în procesul de destituire din funcţie. Astfel, el a dat da starul cursei anuale a National Association for Stock Car Auto Racing (NASCAR), nu înainte de a-și face o intrare spectaculoasă. Preşedintele american a făcut un tur de pistă şi a dat startul în celebra cursă: "Şoferi, porniţi motoarele" la Daytona International Speedway, în faţa a cel puţin 100.000 de persoane.

Mulţi dintre membrii Partidului conservator, din care face parte şi Trump, sunt fani ai curselor NASCAR. „Fanii NASCAR sunt patrioţi care îl susţin pe preşedinte în număr foarte mare, aşa încât vrem să vorbim direct cu ei despre cum putem să păstrăm America măreaţă în timpul Marii Curse", a spus managerul de campanie Brad Parscale.

Anterior, au mai participat la un astfel de eveniment preşedinţii Ronald Reagan, George H.W. Bush şi George W. Bush.

Florida se numără printre statele care au votat fie cu democraţii, fie cu republicanii, la alegerile prezidenţiale. Actualul preşedinte a câştigat acest stat la ultimele alegeri, în această regiune el practicând golfşi având o locuinţă care este în prezent considerată reşedinţă oficială.

Trump plănuieşte să organizeze campanii de strângere de fonduri şi turnee electorale în statele din vestul SUA.

WATCH as Trump takes first lap at Daytona in “The Beast” pic.twitter.com/21oJA2oOzJ

— Matt Couch 🎙 (@RealMattCouch)