Donald Trump este infectat cu coronavirus  Președintele SUA și soția sa, Melania, au intrat în carantină jpeg

Donald Trump este infectat cu coronavirus. Președintele SUA și soția sa, Melania, au intrat în carantină

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 2 octombrie 2020

Donald Trump, președintele SUA, a anunțat că este infectat cu coronavirus. De asemenea, și Melania, soția sa, a fost depistată pozitivă la testul pentru coronavirus.

Liderul de la Casa Albă a intrat în contact cu o consilieră care era pozitivă. În mesajul publicat pe Twitter, Donald Trump a spus că va intra în carantină imediat, alături de soţia sa. „În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump, relatează adevarul.ro.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce consiliera Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea. Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască.