Autor 2643 vizualizări


Donald Trump, președintele SUA, a anunțat că este infectat cu coronavirus. De asemenea, și Melania, soția sa, a fost depistată pozitivă la testul pentru coronavirus.

Liderul de la Casa Albă a intrat în contact cu o consilieră care era pozitivă. În mesajul publicat pe Twitter, Donald Trump a spus că va intra în carantină imediat, alături de soţia sa. „În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump, relatează adevarul.ro.

Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce consiliera Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea. Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască.