Crăciunul corporate: Daruri elegante, prețuri fără concurență (P) jpeg

Crăciunul corporate: Daruri elegante, prețuri fără concurență (P)

🗓️ 28 noiembrie 2014

Atunci când pe lista Moșului își face loc, alături de familie și prieteni, o serie de angajați, asociați și colaboratori, cumpărăturile de Crăciun pot deveni stresante și lipsite de farmec.

Ca să mulțumiți toate gusturile și preferințele dar, în egală masură, să faceți o surpriză cu adevarat plăcută, care să iasă în evidență din sirul monoton de cadouri „standard” specifice sărbătorilor, puteți apela cu încredere la oferta de Crăciun propusa de BaiatulCuFlori.ro.

Vă punem la dispoziție o mare varietate de cosuri și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă. Venim în ajutorul dumneavoastră cu o ofertă amplă și avantajoasă de aranjamente florale, gourmet și asortate, îmbinate cu grijă de specialiștii nostri pentru a oferi o experință senzorială completă. Clienții, partenerii și colegii vor fi încântați de această marturie a aprecierii dumneavoastră.

ok bcf 1 jpeg

Bradut decorativ Let it show!

Pret:186, 9 lei

ok bcf 2 jpg jpeg

Aranjament Spotlight Of Christmas

Pret:136, 9 lei

ok bcf 3 jpg jpeg

Aranjament Noel

Pret:116, 9 lei

De-a lungul anilor clienții nostri au ramas fideli acestei modalități de a-și arăta recunostința față de colaboratorii apropiați. Este confortabil, simplu, eficient și convenabil:vă oferim livrarea aranjamentelor de Crăciun chiar la recepția biroului dumneavoastră, garantăm calitatea produselor și modul de prezentare unic și elegant.

Facebook:www.facebook.com/BaiatulCuFlori

Site:www.baiatulcuflori.ro

Tel:0742.242.885