CONCURS: Câștigă un loc la Şcoala de Vară ASTRA din cadrul Festivalului de Film Istoric Râşnov 2016 jpeg

CONCURS: Câștigă un loc la Şcoala de Vară ASTRA din cadrul Festivalului de Film Istoric Râşnov 2016

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 11 iulie 2016

Festivalul de Film Istoric Râşnov a ajuns la cea de-a opta ediţie, fiind organizat în Cetatea Râşnov şi Cinematograful Amza Pellea. Pe toată perioada acestui eveniment, iniţiatorii festivalului, Primăria Râşnov şi Asociaţia Mioritics, vor organiza Şcoala de Vară ASTRA pentru tinerii interesaţi de istorie şi discuţii cu ambasadori, profesori, istorici, experţi, jurnalişti şi martori ai evenimentelor istorice.

Tema principala abordată în cadrul Şcolii de Vară şi în timpul Festivalului de Film Istoric Râșnov va fi “(R)Evoluţie”. Festivalul și Școala de Vara se vor desfășura în perioada 29 iulie şi 7 august 2016. Partenerii Şcolii de Vară sunt Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, Institutul Român de Istorie Recentă şi Fundaţia Calea Victoriei.

Pentru a câştiga un loc la Şcoala de Vară ASTRA, aplicanţii trebuie să trimită, până la data de 22 iulie 2016, un eseu despre impactul pe care l-au avut revoluțiile asupra societăților în care s-au produs.

Cei interesați de acest concurs trebuie să trimită alături de eseu și un CV la următoarea adresămail.redactia@historia.ro

Mai mult, participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 (împliniţi cel mai târziu la data de 28 iulie 2016) şi 26 de ani şi să cunoască limba engleză, la nivel mediu sau avansat. Materialele primite vor fi publicate pe site-ul historia.ro.  

Mai multe despre ediția din acest an a Festivalului de Film Istoric Râșnov puteți găsi aici.