Călătorie în timp și dincolo de el cu #partyforhistory J&B ! (P) jpeg

Călătorie în timp și dincolo de el cu #partyforhistory J&B ! (P)

🗓️ 28 noiembrie 2014

Petrecerea #partyforhistorysau noaptea în care timpul s-a oprit preț de câteva ore de distracție pura în cel mai rar stil J&B RARE.

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor, un spațiu complet redecorat, petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu același nume, prima tematică aleasă fiind atmosfera legendară Studio 54.

Cu un line up de zile mari (Lindstrøm, V. Stankov, Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham, initiatorul J&B RARE.

jb 0026 0 jpg jpeg

 De-a lungul timpului, petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie, J&B RARE, fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor ’58. Mai mult decat atat, J&B RARE era savurat la scena deschisa de catre cei “bogati si faimosi” precum:Frank Sinatra, Dean Martin si Sammy Davis Jr  care au introdus aceasta bautura chiar in show-urile lor. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google, e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica:“there is no death listed for Eddie”, acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual, cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B, la cel mai inalt etaj al #partyforhistory, personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

jb 0073 jpg jpeg

Tematica petrecerii J&B a fost Studio 54, clubul care a intrat in istorie ca fiind cel mai exclusiv, greu de penetrat club din New York, din toate timpurile;locul unor extravagante zguiduitoare, insa mai presus de toate locul in care intre alb si negru sau gay si straight nu se fac diferente.

jb 0085 jpg jpeg

Decorurile flamboiante, crowd-ul exclusivist, mixul muzical nudisco, electronic sau dance, au ridicat #partyforhistory la nivelul de „legendar”, J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie, o petrecere buna este istorie.

jb 0102 jpg jpeg

Party On &Keep an eye on J&B#partyforhistory!