Autor 60293 vizualizări


Cu toate că a rămas în istoria oamenirii şi în mintea persoanelor din întreaga lume ca fiind un mare criminal şi rasist, Adolf Hitler avea şi o latură mai sensibilă, pe care a încercat să o ascundă.

Potrivit unui fotograf al dictatorului nazist, care a lăsat în urma sa mai multe fotografii ce fac acum deliciul publicului, Adolf Hitler iubea drumeţiile în pădure şi se comporta de foarte multe ori precum un copil, anunţă The Sun. Mai mult de atât, până şi îmbrăcămintea sa te ducea cu gândul la un copilaş, Fuhrerul fiind îmbrăcat în pantaloni scurţi şi şosete trei sferturi.

În timpul drumeţiilor Hitler se lăsa şi fotografiat, dar de multe ori interzicea ca imaginile să fie făcute publice, deoarece nu îi plăcea cum arăta. Însă, la peste 80 de ani de la realizarea pozelor, acestea au fost făcute publice şi vor apărea într-o carte, alături de alte protrete comice ale lui Adolf Hitler.

O altă imagine care nu îi face cinste dictatorului este realizată într-un studio foto şi îl surprinde pe Fuhrer cu o şapcă militară pe cap. După ce a văzut acea fotografie, Hitler a decis să nu mai poarte niciodată şapcă.

GALERIA FOTO AICI