Historia Special dedicată Centenarului Marii Uniri este acum pe piaţă jpeg

Historia Special dedicată Centenarului Marii Uniri este acum pe piaţă

📁 Marea Unire
Autor: Redacția

Numărătoarea inversă până la marea zi de 1 Decembrie se apropie de final. Mai este o săptămână şi românii de pretutindeni sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire. Până a ciocni paharele în cinstea României, vă puteţi bucura de surpriza pe care Historia v-a pregătit-o: Historia Special de iarnă a apărut pe piaţă mai devreme, începând de pe 23 noiembrie.

 Este, într-adevăr, o ediţie specială, căci este dedicată Centenarului. „Historia Special. Cum am făcut Marea Unire” este un număr festiv, în cadrul căreia puteţi citi despre factorii care au influenţat unirea cu Transilvania, ce a însemnat pentru românii de atunci acest eveniment şi multe alte poveşti despre Marea Unire şi despre oamenii care au făcut posibilă întregirea României.

Historia a mai pregătit pentru cititorii săi încă o surpriză: în interiorul revistei veţi putea găsi harta României Mari, numai bună de înrămat. Şi, dacă aveţi noroc, puteţi cumpăra unul dintre cele câteva exemplare care au insert cartea „Istoria unirii românilor” de I. Lupaş.

De asemenea, nu uitaţi că puteţi achiziţiona numărul şi în format digital aici

HS 25 Centenar intreg 1 jpeg
HS 25 Centenar intreg 4 jpg jpeg
HS 25 Centenar intreg 5 jpg jpeg