Cum arată azi, cel mai iubit personaj din România anilor 90   Bobby din Dallas, și tragica poveste a actorului jpeg

Cum arată azi, cel mai iubit personaj din România anilor 90 - Bobby din Dallas, și tragica poveste a actorului

📁 Istoria Filmului
Autor: Redacția

Pe când juca în celebrul serial Dallas, Bobby Ewing era cel mai iubit personaj din România. Multe doamne și domnișoare de la acea vreme îl considerau cel mai sexy bărbat. Acum, Patrick Duffy, actorul care i-a dat viață lui Bobby, nu a renunţat la dragostea pentru cinematografie şi continuă să joace în filme.

patrick duffy jpg jpeg
bobby ewing dallas 1978 1991 20061047 400 514 jpg jpeg

În plan personal, Patrick Duffy este căsătorit, din anul 1974, cu aceeaşi femeie. El are un mariaj fericit alături de Carlyn Rosser, împreună cu care are doi copii:Padraig Terence şi Connor Frederick. Cei doi sunt şi bunici, având patru nepoţi.

[[nid:31791]]

Cel mai iubit actor din serialul Dallas, Patrick Duffy a avut parte de o tragedie în timp ce filma pentru producţia care i-a adus celebritatea.

boby jpg jpeg

Tragedia care l-a afecat cumplit pe Patrick Duffy

Puțini știu însă o poveste ami puțin frumoasă din viața actorului. Chiar în timp ce îl interpreta pe Bobby Ewing în serialul fenomen Dallas, mai exact în 1986, Patrick a primit o veste groaznică:părinţii lui au fost asasinaţi! Toată America era în stare de şoc! Marie si Terence Duffy deţineau un bar în Montana, unde erau foarte iubiţi şi respectaţi. Până într-o zi când în local au apărut adolescenţii Kenneth Miller şi Sean Wentz, care nu numai i-au jefuit pe cei doi, dar i-au şi ucis. Au fugit de la locul crimei, însă au fost imediat prinşi şi închişi. Cei doi au primit împreună 180 de ani de închisoare. Însă în 2007 Wentz a marturisit că el a fost cel care a tras în cei doi, iar colegul său Miller a fost eliberata in luna decembrie a aceluiasi an.

Patrick Duffy şi părinţii lui jpeg

Actorul Patrick Duffy s-a născut la 17 martie 1949, in Townsend, Montana, S.U.A. din 15 februarie 1974 este căsătorit cu Carlyn Rosser, cu care are doi băieţi. În 1977 a jucat în "Omul din Atlantis", apoi timp de 13 ani a jucat rolul lui Bobby Ewing în serialul "Dallas". În perioada 1991-1998 a jucat în sit-com ul "Pas cu pas"-" Step by step", iar apoi timp de cinci ani, în perioada 2006-2011 a primit rolul lui Stephen Logan din "Dragoste şi putere". În 2012 a reluat rolul lui Bobby Ewing în continuarea serialului "Dallas".