Casablanca, portul Africii jpeg

Casablanca, portul Africii

📁 Patrimoniu
Autor: Redacția

Casablanca este cel mai mare oraş şi port din Maroc şi este o combinaţie fericită între nou şi vechi, între clădiri coloniale şi turnuri moderne, între tradiţii şi libertate de exprimare.

Despre MarocMaroculeste un regat din nordul Africii, cu peste 32 de milioane de locuitori, face parte din regiunea Maghreb, alături de Tunisia, Algeria, Mauritania şi Libia, şi are o istorie bogată, dar şi o cultură unică şi tradiţii impresionante. Marocanii vorbesc bine franceza şi sunt primitori, atât timp cât le respecţi datinile şi ţara.Climaîn Maroc este mediteraneană şi subtropicală, cu ierni blânde şi veri fierbinţi. Din Maroc incepe marele deşert Sahara, iar în sudul ţării peisajele sunt de vis. Cele mai mari oraşe din Regat sunt Casablanca, Rabat, Fes şi Marrakech, iar turismul a înflorit în ultimii ani, Marocul  având milioane de turişti dornici să îi descopere secretele. Această ţară de la poarta Africii este incredibil de frumoasă şi este potrivită pentru o escapadă romantică, desprinsa din 1001 de nopţi... 

Despre CasablancaCasablancaeste cel mai mare oras si port din Maroc si este o combinatie fericita intre nou si vechi, intre cladiri coloniale si turnuri moderne, intre traditii si libertate de expresie.Orasul nou a fost desenat de un arhitect francez, iar strazile si cladirile sale ne amintesc de Paris. Stilul din aceasta zona este hispano-maur si Art Deco. Parcul cel mai mare al orasului este dominat de Catedrala Sacre Coeur, in stil maur. Orasul vechi (Old Medina) atrage mai putini turisti, insa este extraordinar. Va recomand sa vizitati Mosceea Hassan II si sa petreceti cateva ore pe malul marii. 

Vacanţă în Casablanca!Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să vizitezi Casablanca, Marocul şi Africa, atunci TUI TravelCenterare câteva oferte speciale pentru tine.Hotel Prince de Paris 4*Hotelul de 4 stele este situat în inima oraşului Casablanca, la o scurtă plimbare de moscheea Hassan II. Acesta dispune de recepţie, cafenea, bar, discotecă, restaurant, parcare şi SPA, şi este un hotel clasic şi elegant.Hotel Suisse 4*Hotelul de 4 stele este situat la 200 m de plajă şi la aproximativ 1 km de Moscheea Hassan II şi dispune de recepţie, cafenea, bar, disco/club, sală pentru mic dejun, restaurante, parcare, piscină, snack bar la piscină, tenis de masa, billiard, animaţie pentru copii.Hotel Sheraton Casablanca 5*Celebrul hotel Sheraton de 5 stele este situat în centrul orasului Casablanca şi este deosebit de elegant. Pe lângă cele trei restaurante de lux, aici mai gaseşti:bar, cafenea, nightclub, magazine de souveniruri, piscină în grădina, gym, saună şi  hammam.

sursa:http://adevarul.ro/life-style/travel