TARGULUL de Craciun de DELICATESE CULTURALE jpeg

TARGULUL de Craciun de DELICATESE CULTURALE

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 4 decembrie 2013

Fundatia Calea Victorieiva invita in perioada 16-18 decembrie, intre orele 17:00 si 21:00, la TARGUL de Craciun de DELICATESE CULTURALE, unde veti putea gasi cadouri speciale pentru cei dragi.

In cadrul Targului puteti cumpara VOUCHERE CADOU– valorice sau pentru anumite cursuri ale fundatiei din programa IANURIE-FEBRUARIE– pe care  le puteti oferi celor dragi si familiei, de Craciun.

La acest targ, organizat in Salonul fundatiei, puteti gasi creatiile unor artisti si lectori ai fundatiei– artisti plastici, muzicieni si artizani.

Arina Gheorghita ne asteapta la targ cu ilustratii cu personaje din lumea animalelor si alte personaje inedite. Ilustratiile pot decora camerele de copii sau camerele de zi si sunt un cadou nemaipomenit de sarbatori.

La targ gasim numeroase cadouri pentru copii, precum papusile din material textil realizate de Petruta Banita, Maritze pline de expresivitate, personalitate si veselie sau jucariile create de Ioana Stanca.

Printre surprizele targului de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei, se numara o varietate de accesorii realizate manual, precum minunatele bijuterii Soutache create de Mariana Tanasescu, brosele din dantela realizate de Daniela Bratu sau bijuteriile din material textil de Gina Cimpoca, dar si gentile din material textil sau piele, cu imprimeuri neasteptate si vesele, semnate Anca Dorombach.

Ne bucuram sa regasim la targul de iarna cruciulitele din ceramica pictate manual de Alina Roxana Cosma si sa ne indulcim cu biscuitii de poveste decorati de Madame de Biscuit.

Atmosfera de sarbatoare e intregita de globurile de pom din fetru realizate de Raluca Elena Mocanu si suporturile de lumanari pentru masa de Craciun sau decoratiunile de brad create de Maria Irina Petreanu.

Iubitorii de muzica sunt asteptati cu CD-uri cu muzica clasica si tango interpretata de Musica Viva si CD-uri cu muzica bizantina interpretata de Grupul Nectarie Protopsaltul.

La targ veti gasi si carti ale lectorilor si prietenilor fundatiei, precum Georgeta Filitti, Vintila Mihailescu, Radu Oltean, Revista Astra si altii.

Data incepere:16 Decembrie 2013;Ora:17:00

Perioada:16-18 Decembrie (luni-miercuri)

Loc:Fundatia Calea Victoriei-Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Intrare libera

Detalii la www.victoriei.ro