Sezonul 6 al serialului „Pe urmele antichităților” începe la HISTORY® jpeg

Sezonul 6 al serialului „Pe urmele antichităților” începe la HISTORY®

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 22 octombrie 2014

Serialul „Pe urmele antichităților” sărbătorește Halloweenul la HISTORY®, prin lansarea celui de-al şaselea sezon pe 31 octombrie. Căutătorii de antichități descoperă o serie de relicve înfricoșătoare și încearcă să îl găsească pe „Omul-Cârtiță” în Pennsylvania. Noile episoade vor fi difuzate în fiecare vineri, la ora 22:00.

Într-un episod special de o oră, Mike Wolfe și Frank Fritz, cei doi pricepuți anticari ce bat drumurile în căutarea “aurului” american, intră în subteranele din Pennsylvania pentru a-l găsi pe „Omul-Cârtiță”. Mai târziu, aceștia caută relicve abandonate într-un parc de distracții din Oklahoma.

Atmosfera devine înfricoșătoare când Mike și Frank fac turul unei foste închisori. Considerat bântuit, acest uriaș penitenciar este unul dintre cele mai întunecate și înfiorătoare locuri în care băieţii au căutat vreodată antichități.

Nimic nu îi poate opri pe cei doi detectivi ai antichităților, experți anticari şi, în acelaşi timp, istorici, care sunt pregătiți să facă orice pentru a descoperi comori ascunse.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe site-ul oficialHISTORY.