Serialul "Vikingii", în exclusivitate la History

Autor 3114 vizualizări


HISTORY®,canalul factual numărul 1 din Romania,aduce telespectatorilor săi un nou sezon al unuia dintre cele mai captivante seriale. Al treilea sezon din Vikingii va debuta duminică,10 ianuarie,la ora 22:00.

Cu promisiunea unor noi pământuri de la englezi,Ragnar (Travis Fimmel) îşi conduce oamenii către o soartă nesigură pe ţărmurile din Wessex. Regele Ecbert a făcut multe promisiuni şi rămâne de văzut dacă le va respecta. Dar Ragnar este un rătăcitor fără odihnă şi caută ceva mai mult-ceva ce urmează să găsească în miticul Paris. Se zvoneşte că oraşul e impenetrabil,aşa că Ragnar şi trupa sa de vikingi trebuie să se unească pentru a-i dărâma zidurile şi a intra în istorie. Saga captivantă a lui Ragnar,Rollo,Lagertha şi Bjorn continuă;alianţele şi prieteniile sunt puse sub semnul îndoielii,credinţa este catehizată şi relaţiile devin tot mai încordate.

Serialul Vikingii se întoarce pentru a ne spune povestea vieţii şi aventurilor legendare ale acestor războinici şi a ne prezenta un portret al Evului Mediu întunecat-o lume stăpânită de cuceritori şi exploratori-prin ochii societăţii vikinge.