Se deschide o expoziţie urbană în centrul vechi al Capitalei jpeg

Se deschide o expoziţie urbană în centrul vechi al Capitalei

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Alice Elena Schreiner
🗓️ 19 iulie 2011

Experimentaţiştii s-au mutat în stradă şi te aşteaptă vineri 22 şi sâmbătă 23 iulie pe strada Şelari, La Ruine pentru a admira o superbă expoziţie urbană. Evenimentul face parte din cadrul programului Change the city with creativity prin care ambasatorul Grolsch şi-a propus să reinventeze Bucureştiul ca spaţiu artistic şi care ne aduce câteva din cele mai apreciate lucrări din proiectul Bucharest By Hand din martie.

2 zile de hand-made, artă experimentală, gadgeturi Grolsch, muzica live-reţeta ideală pentru un maraton artistic în aer liber, menit să îi distreze pe cei mai tineri şi neconvenţionali dintre voi. Daca eşti genul care vrea să îşi lase amprenta personala, ei bine, cu această ocazie vei şi putea.

Inregistrează-te făcând ce ştii şi poţi tu mai de efect pe o scena şi postează filmuleţul pe pagina de facebook ExperimentalistRO. Daca te încadrezi în primii 5 cu cele mai multe like-uri până pe data de 20 iulie, ţi se va da un loc pe scena în cadrul evenimentului. Pentru mai multe detalii, nu ezita să verifici regulamentul concursului.