Regatul Secret jpeg

Regatul Secret

📁 Recomandări de film
Autor: Irina Manea
🗓️ 26 iunie 2013

Cum seria peliculelor fantasy se pare că a cucerit inimile oamenilor, în iunie ne aşteaptă o animaţie spectaculoasă şi amuzantă oferită de regizorul Chris Wedge („Ice Age”, „Rio”). Bătălia clasică dintre bine şi rău are drept cadru de desfăşurare o pădure pe cât de misterioasă, pe atât de fascinantă, unde o copilă descoperă o lume secretă.

Mary Catherine locuieşte într-o cabană în codru alături de tatăl său, profesorul Bomba, care studiază de mult o comunitate de luptători care asigură apărarea şi bunăstarea pădurii. Într-o bună zi, profesorul nu se întoarce acasă şi fata porneşte în căutarea sa. Din întâmplare, dă peste nişte frunze mai strălucitoare şi, atrasă de frumuseţea lor, se repede să prindă una. Numai că se trezeşte micşorată şi faţă în faţă cu lumea de care era tatăl său interesat, cea a Oamenilor-Frunză. La scurt timp, fata nu are de ales şi trebuie să se implice şi ea în epica bătălie împotriva forţelor malefice conduse de Mandrake, regina-păianjen.

Aventura fabuloasă se bazează pe o carte pentru copii a lui William Joyce, iar în film veţi avea ocazia să auziţi vocile lui Colin Farrell, Amanda Seyfried, Beyonce sau Christoph Waltz. O fantezie frumoasă la începutul verii pentru copilul din voi.