Orsini ro   ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante și pietre prețioase jpeg

Orsini.ro - ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante și pietre prețioase

Autor: Redacția
🗓️ 26 septembrie 2019

Orsini este un brand de bijuterii de lux, lucrate manual în Italia exclusiv din aur de 18K, cu diamante și pietre prețioase. Rafinamentul și eleganța pieselor clasice este combinată cu extravaganța bijuteriilor unice, rezultând în veritabile opere de artă ce sunt purtate peste generații de aproape 50 de ani, încă din 1970, când prima bijuterie Orsini a fost creată de Nando Orsini - un artizan pasionat și dedicat făuririi de bijuterii unice.

cd jpg jpeg

Din colecția actuală de bijuterii cu diamante, printre cele mai apreciate piese sunt inelele de logodnă cu diamant. În campania de vânzări promoționale, prețurile sunt foarte avantajoase - începând de la numai 680 lei pentru un inel de logodnă din aur alb de 18K 1,30 gr., cu diamant de 0,05 ct., culoare G, claritate SI.

cd2 jpg jpeg

Astfel, mitul prin care diamantele sunt rezervate doar persoanelor cu venituri foarte crescute este spulberat. În cei 7 ani de prezența în piața din Romania, Orsini a făcut fericiți mii de clienți care au revenit cu fiecare ocazie specială, devenind astfel clienți fideli. 

cd3 jpg jpeg

  Aprecierea valorilor autentice de originalitate, calitate a materialelor folosite au făcut ca in prezent Orsini sa fie un brand apreciat internațional, prezent in peste 500 de puncte de vânzare din peste 30 de tari din Europa si din întreaga lume. În Romania bijuteriile Orsini sunt disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online - Orsini.ro. Profită acum de ultimele zile de reduceri pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase cadouri prețioase. 

cd4 jpg jpeg