O nouă misiune pentru Asterix şi Obelix jpeg

O nouă misiune pentru Asterix şi Obelix

📁 Recomandări de film
Autor: Irina Manea
🗓️ 2 noiembrie 2012

În toamnă, o altă sarcină de importanţă majoră îi aşteaptă pe faimoşii eroi galli cu farmecul cărora ne-am obişnuit deja de mult. Pelicula se intitulează grandios:„Asterix şi Obelix. În slujba majestăţii sale”.

Conduse de Iulius Caesar, glorioasele legiuni romane invadează insula britanică cu gânduri mari de cucerire. Doar un mic sat se mai menţine ca punct major de rezistenţă, dar pe zi ce trece devine tot mai slab. Prin urmare, regina britonilor îl trimite pe credinciosul său ofiţer Anticlimax să ceară ajutor în Gallia, într-un alt sătuc binecunoscut pentru lupta sa curajoasă împotriva romanilor… Când Anticlimax le descrie situaţia războinicilor din Gallia, aceştia îi oferă o mostră din minunata lor poţiune magică şi îl însoţesc înapoi pe tărâmul aflat în pericol. Cu ocazia aceasta, ei speră să-l educe şi pe Justforkix, nepotul destrăbălat al căpeteniei celţilor. Odată întors în Britannia, Anticlimax nu pierde ocazia de a le face cunoştinţă cu sofisticatele obiceiuri din insulă. Mâniat, Caesar apelează la fioroşii germanici din nord, care aşteaptă cu nerăbdare să inspire teamă duşmanilor.

În schimb, în Londinium, eroii noştri sunt distraşi de la misiune de diverse infatuări şi încurcături amoroase, pierzând butoiul fermecat. Abia acum începe acţiunea:gallii, britonii, romanii şi oamenii nordului încep o cursă nebună pentru a intra în posesia butoiului buclucaş de care depinde salvarea unei întregi naţiuni. Fantezia istorică marca Laurent Tirard readuce în atenţie nume sonore precum Gerard Depardieu, Edouard Baer, Fabrice Luchini sau Catherine Deneuve. Este al patrulea film al seriei Asterix &Obelix, dar primul film 3D din serie. Să nu-l ratăm!