O nouă carte regală: „Săvârșin  Detaliul” jpeg

O nouă carte regală: „Săvârșin. Detaliul”

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 12 noiembrie 2015

Scrisă de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu și publicată de Editura Curtea Veche, cartea Săvârșin. Detaliul va fi lansată la Târgul Gaudeamus, în ziua de sâmbătă, 21 noiembrie 2015, la ora 16 (standul Curtea Veche Publishing).

Săvârșin. Detaliuleste un volum de decorațiuni interioare, o premieră pe piața de carte românească. Fotografiile sunt creația artistului fotograf bănățean Cristian Coposesc.

Volumul face, în cuvinte și imagini, o evocare a castelului, la aproape cincisprezece ani de la întoarcerea Majestății Sale Regelui în casa și pe domeniul care îi aparțin. Lumea interioară a reședinței regale de la Săvârșin a fost marcată profund de Regina Elena. De aceea, refacerea fiecărei încăperi a continuat opera începută de mama Regelui Mihai, în anii 1940, folosind exact materialele de atunci:lemnul, fierul, piatra, ceramica, alama, lâna, mătasea, inul, bumbacul.

Săvârșin. Detaliul prezintă cititorilor drumul parcurs de Principesa Moștenitoare Margareta și de Principele Radu în ultimul deceniu și jumătate în cunoașterea, restaurarea și apoi recrearea lumii acestei case de familie, cămin regal cu valoare de simbol pentru fiecare familie de români.

Curtea Veche Publishing va aduce Săvârșin. Detaliul în librării la sfârșitul lunii noiembrie.

Sursa:www.familiaregala.ro

111 2 jpg jpeg
83 3 jpg jpeg