O călătorie fantastică: trilogia „The Hobbit” jpeg

O călătorie fantastică: trilogia „The Hobbit”

📁 Recomandări de film
🗓️ 12 decembrie 2012

Veşti bune pentru admiratorii epopeii şi blockbusterului incontestabil „Lord of the Rings”:din 14 decembrie vom porni alături de „Hobbit” în marea călătorie care constituie prologul aventurii pentru salvarea Pământului de Mijloc.

Bilbo Baggins ne va fi ghid pe drumul care duce spre Muntele Singuratic, acolo unde sălăşluieşte fiorosul dragon Smaug, cel care se înstăpânise asupra Regatului Gnomilor. În timpul cutezătoarei expediţii, hobbitul va întâlni creatura care îi va schimba soarta pentru totdeauna:Gollum. Intră în scenă nepreţuitul inel, micuţul obiect de care vor depinde toate seminţiile pământului;dar Bilbo nici nu-şi poate închipui ce puteri întunecate a descătuşat.

În aventura de proporţii epice vom avea ocazia să-i revedem pe Ian McKellen (Gandalf), Hugo Weaving (Elrond), Cate Blanchett (Galadriel), Elijah Wood (Frodo) sau Christopher Lee (Saruman). Filmată în format 3D digital şi având la dispoziţie, pe de-o parte, minunata creaţie a lui Tolkien, pe de altă parte, cea mai performantă tehnologie pentru camere de filmat şi sonorizare stereo, trilogia „The Hobbit” se anunţă la fel de succes precum cea care a cucerit deja milioane de inimi.