'Necuvinte' la Teatrul de pe Lipscani jpeg

'Necuvinte' la Teatrul de pe Lipscani

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 2 noiembrie 2011

Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric" va invita Sambata, 5 noiembrie, ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani-sala Rapsodia sa vizionati spectacolul NECUVINTE, creatie totala a regizorului Adrian Nour (care este si autorul scenariului si coloanei sonore).

Distributia:Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu.

Asistent de regie:Ana Pepine

Costume:Wilhelmina Arz

Light design:Ilina Pepine

Foto-video:Regele si Regina Ionescu

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor-ori sagalnic-tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale. Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva «fast-life»-ului pe care il traim in fiecare zi, a zgomotului, a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca «linistea este inceputul curatirii sufletului», ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva comentand cu umor dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoara".

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

Program:Luni:inchis;Marti-Miercuri:11-18;Joi-Duminica:12-19.

In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.