MNAR participă la campania Sunt obiect de muzeu, caut vizitator jpeg

MNAR participă la campania Sunt obiect de muzeu, caut vizitator

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 25 septembrie 2012

Miercuri, 26 septembrie 2012 este rândul Muzeului Național de Artă al României să apară pe prima pagină a cotidianului România liberă, în cadrul campaniei "Sunt obiect de muzeu, caut vizitator", inițiate de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR) și realizate cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).

Lucrarea care se dezvăluie cititorilor ziarului România liberăeste o capodoperă din Galeria de Artă Europeană:Logodna Fecioareide El Greco (1541-1614). MNAR este singurul muzeu din România care se poate mândri nu cu unul, ci cu trei tablouri realizate de El Greco (pe numele său adevărat Doménikos Theotokópulos).

Important!Toți cei care se prezintă la muzeu cu prima pagină a ziarului România liberădin data de 26 septembrie, în care apare fragmentul din lucrarea Logodna Fecioarei, beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului de intrare la oricare din galeriile și expozițiile Muzeului Național de Artă al României, în perioada 26 – 30 septembrie 2012.

Campania "Sunt obiect de muzeu, caut vizitator", care a debutat pe 3 septembrie 2012, presupune ca în fiecare zi, timp de 58 de zile (cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică), pe prima pagină a cotidianului România liberăsă fie prezentat cititorilor un obiect reprezentativ pentru colecțiile celor 58 de muzee și galerii de artă membre ale RNMR.