Marile personalități ale României, în dialog cu liceenii jpeg

Marile personalități ale României, în dialog cu liceenii

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 13 martie 2014

Vineri, 14 martie 2014, în ultima zi a Conferințelor practice BookLand Evolution, liceenii bucureșteni îi vor întâlni pe:Cristi Martin, Berti Barberași Andi Vasluianu. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 18:00-20:00, la Biblioteca Naționalădin București. Intrarea este liberă!                                                             

Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul serii, unul dintre liceeni va câștiga un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, prin tragere la sorți. 

Lansarea BookLand Evolution prilejuiește încă o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Le mulțumim pentru susținere partenerilor media:U TV, TVR 2, Blitz TV, Bravo, Bravo Girl, Tango, Rol.ro, Draga mea pentru copii, Historia, Teen Press, Avocat.net, Ziarul Ring.