„Loc și Vis” la Galeria Galateca png

„Loc și Vis” la Galeria Galateca

📁 Carte
Autor: Olimpia Copăcenaru
🗓️ 8 septembrie 2015

Galeria Galateca(str. C.A. Rosetti 2-4), alături de asociația Făuritori, prin proiectul Contemporanii, și de Institutul Cultural Român vă invită, în perioada 9 septembrie – 10 octombrie 2015, la un nou eveniment al programului Bucureștiul Creativ organizat în cadrul Festivalului Internațional George Enescu:Expoziția de Pictură „Loc și Vis” a artistului Constantin Flondor.

Expoziția va putea fi vizitată de marți până vineri, în intervalul 12:00 – 20:00, iar sâmbăta – în intervalul 11:00 – 19:00. Vernisajul are loc miercuri, 9 septembrie, la ora 19:00.

Constantin Flondor este un pictor român distins cu Premiul Academiei Române „Ion Andreescu” în anul 2006, ce activează în prezent drept cadru didactic universitar în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Expoziția sa va fi centrată în jurul ideii de copilărie, ca de altfel toate evenimentele tematice din cadrul programului Bucureștiul Creativ 2015, cuprinzând lucrări inspirate de locurile natale ale artistului – Cernăuți, Bucovina.

Festivalul Enescu, ajuns la cea de-a XXII-a ediție, va continua printr-o serie de evenimente:concerte, galerii de artă, conferințe de presă, proiecții de filme până la data de 20 septembrie 2015. Programul zilnic poate fi consultat online, la http://festivalenescu.ro/events/festival-2015/