La TV: Personajele nazismului jpeg

La TV: Personajele nazismului

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 24 august 2012

Începând cu 22 august, urmăriţi pe National Geographic Channel un serial în şase episoade care aşază figurile cheie ale regimului nazist într-o nouă lumină.

O strămoaşă din secolul al XVII-lea al lui Heinrich Himmler a fost arsă pentru vrăjitorie. Adolf Hitler e posibil să se fi considerat şi pe sine evreu. Erwin Rommel a părăsit-o pe mama copilului său nelegitim. Albert Speer era mitoman şi acest lucru i-a salvat viaţa. Führer-ul pretindea că este sărac, însă strânsese o avere personală uriaşă. Hitler fascina femeile şi era fascinat de ele, în special de cele tinere şi vulnerabile. Un serial în şase episoade care plonjează în universul lui Hitler şi-al apropiaţilor săi, reconstituind poveşti şi portrete altfel decât le ştim.

Himmler

Heinrich Himmler, şeful SS, suferea de nesiguranţă sexuală, era obsedat de vrăjitoare şi şi-a ascuns fiul nelegitim.

Miercuri, 22 august, ora 22.00

Femeile lui Hitler

Eva Braun a fost soţia lui Hitler, însă nu şi singura lui admiratoare. Le vom cunoaşte şi pe celelalte nefericite căzute în mrejele Führerului.

Miercuri, 29 august, ora 22.00

Vulpea deşertului

Feldmareşalul Erwin Rommel, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Hitler, şi-a trădat conducătorul. A fost acesta forţat să se sinucidă?

Miercuri, 5 septembrie, ora 22.00

Hitler cel bogat

Imaginea de om din popor pe care o proiecta Hitler ascundea o viaţă de lux, finanţată prin evaziune fiscală şi de către susţinători dubioşi.

Miercuri, 12 septembrie, ora 22.00

Familia lui Hitler

Zvonurile privind nebunia, incestul şi suicidul din familia lui Hitler alcătuiesc un portret complet diferit faţă de idealul arian.

Miercuri, 19 septembrie, ora 22.00

Arhitectul lui Hitler

Descoperă incredibila poveste a lui Albert Speer, cel care s-a caracterizat drept „nazistul bun” după război, fapt ce i-a adus avantaje uriaşe.

Miercuri, 26 septembrie, ora 22.00