Jupiter de partea ta    jpeg

Jupiter de partea ta...

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Marinescu Delia
🗓️ 3 iulie 2013

Casa memorială doctor George Severeanu îşi redeschide porţile. De data aceasta la aproape 20 de la închidere şi la mai bine de 60 de la deschiderea oficială, muzeul propune publicul bucureştean expoziţia temporară  Jupiter de partea ta...Zei și oameni în Antichitate la Dunărea de Jos.

Demersul este o ocazie minunată de a revedea obiecte de patrimoniu ce nu au mai fost expuse de mai bine de 50 de ani. Acestea au făcut parte din colecţia doctor George Severeanu şi colecţia Muzeului Naţional de Antichităţi din Bucureşti.  Acestora li se adaugă piese venite din colecţia Băncii Naţionale. Plecând de la monede şi sculpture, expoziţia îţi propune să pună într-o lumină nouă trecutul nostru.

Programul de vizitare este de marți până sâmbătă în intervalul orar 10-18. Tarif de vizitare 5 lei (adulți), 2 lei (elevi, pensionari). Fotografierea sau filmarea nu sunt permise. La cerere și cu programare prealabilă se asigură vizite ghidate în limbile română, engleză și germană. Expozitia se desfăşoară între 5 iunie 2013-8 septembrie 2013