Gala “Dilema veche”  Dilema veche îndeamnă tinerii spre performanță culturală  jpeg

Gala “Dilema veche” Dilema veche îndeamnă tinerii spre performanță culturală.

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 29 noiembrie 2018

Împlinind un sfert de veac de existență în chiar anul centenar al României moderne, ”Dilema veche” rămîne credincioasă ideii că viitorul unei țări depinde direct de performanța culturală de care-i sînt în stare tinerii. 

  În acest spirit, vă invităm la Ateneul Român în ziua de luni, 10 decembrie, începînd cu ora 19,00, să petrecem împreună o seară specială sub semnul încrederii în puterea intelectuală a tinerilor noștri. 

336x280px jpg jpeg

  Program eveniment:  

Vom premia pe tinerii cîștigători ai Concursului Național de Eseuri organizat de ”Dilema veche” în acest an, vom asculta pe reputatul pianist și scriitor Andrei Vieru într-un moment muzical rar, vom aplauda debutul pe ilustra scenă a excepționalilor tineri muzicieni Radu Manolescu și Ecaterina Sălceanu.

Vom asculta mesajul fondatorului nostru, Andrei Pleșu și vom discuta despre perspectivele culturii noastre în context european cu Alexander Baumgarten, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Amfitrionul evenimentului va fi Sever Voinescu, redactorul-șef al reviste Dilema veche.

  Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail rsvp@dilemaveche.ro.

Accesul se va face în limita locurilor disponibile. Eveniment realizat cu sprijinul Dedeman, CEC Bank și Filarmonica “George Enescu”.