Expozitia Twisted Flesh jpeg

Expozitia Twisted Flesh

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redcatia
🗓️ 27 septembrie 2012

Muzeul de Artă Timişoara organizează în perioada 28 septembrie – 12 octombrie a.c. expoziţia de fotografie Twisted Flesh a artistului Marius Budu.

Vernisajul va avea loc vineri, 28 septembrie 2012, la ora 18, la Palatul Baroc din Piaţa Unirii Timişoara. Va deschide prof. Dr. Marcel Tolcea, directorul Muzeului de Artă Timişoara.

Expoziţia conţine 20 de lucrări de fotografie cu dimensiunele de 1m X 1m şi, conform artistului, „ doreşte să ofere privitorului o nouă perspectivă, o nouă interpretare a aspectului care ne este cel mai uşor să-l recunoaştem în umanitatea noastră – propriul nostru trup”.

„Calitatea esenţială a fotografiei lui Marius Budu este tocmai faptul că ceea ce face el nu este fotografie. Şi dacă tot am început cu o negaţie, calea apofatică se impune de la sine ca modalitate unică de a identifica natura, macar paluzibilă dacă nu şi adevărată, a lumii pe care el o imaginează şi, mai apoi, o hipostaziază in chip pe fotografie”.

(Pavel Şuşară, în intoducerea la albumul expoziţiei)

Proiectul Twisted Flesh va continua cu expoziţii în alte oraşe ale României, în Europa de Vest, Canada şi SUA.

Expoziţia de la Muzeul de Artă Timişoara poate fi vizitată în perioada 28 septembrie – 12 octombrie zilnic între orele 10 – 18 (lunea închis).