Eveniment ICR: Pe urmele copilului minune din Ardeal

Autor 1912 vizualizări


Triarte, Institutul Cultural Român, Fundația Michael Schmidt și UNMB au plăcerea de a vă invita la o călătorie inedită „Pe urmele copilului minune din Ardeal“. Povestea vieții unui copil genial născut la Sebeș care a devenit elevul preferat al marelui Chopin, dar pe care istoria l-a uitat... 

 Carl Filtsch s-a născut în anul 1830 și, în scurta sa viață, a cucerit cu talentul său pianistic întreaga Europă între anii 1835 si1845. Muzica lui este minunată, iar povestea de viață impresionantă.  Vom descoperi împreună geniul lui Carl Filtsch prin intermediul a doi tineri pianiști, Ștefan Prețuleac (15 ani) și Andrei Preda (18 ani), care vor interpreta muzica lui în cadrul unui spectacol audiovizual. 

Vă așteptăm joi, 25 mai, începând cu ora 18.30, la Sala de Operă și Multimedia a Universității Nationale de Muzică București, accesul din Str. Știrbei Vodă. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza de invitației atașate, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, până cel târziu pe data de 20 mai 2017, la adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon +40 372 117 003. 


""