Dar din dar… Cine salvează un artist, salvează o lume jpeg

Dar din dar… Cine salvează un artist, salvează o lume

Un om are nevoie de ajutorul nostru. Este un artist. Ca profesor la Universitatea Națională de Artă, Ionel Cojocariu a format mulți dintre artiștii României de azi. Acum, într-un moment greu pentru el, în care se luptă pentru viața sa, foștii lui studenți și colegii lui, de toate vârstele, încearcă să găsească mijloace pentru a-l ajuta.

Muzeul Național al Țăranului Român găzduiește, din 15 februarie, expoziția Dar din dar…, cu opere donate de artiști din toată țara, pentru licitația care va avea loc, la același muzeu, în 5 martie 2014.

O simplă vizită în expoziție poate aduce câțiva lei în contul artistului. Cine nu va putea participa la licitație, va putea, totuși, dona o modestă sumă de bani în același cont:RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Băneasa.

Achiziționarea, la licitație, a uneia dintre frumoasele lucrări de artă expuse, la un preț preferențial, va aduce, sperăm, mijloacele necesare pentru ca Ionel Cojocariu să poată lupta pentru viața sa și să se poată întoarce la catedră.

Cine salvează un artist, salvează o lume.

Veniți alături de noi, pentru Ionel Cojocariu!