Concurs: logo pentru marcarea aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre China și România jpeg

Concurs: logo pentru marcarea aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre China și România

Autor: Redacția
🗓️ 14 martie 2019

În anul 2019 se împlinesc 70 de ani de relații diplomatice între China și România. Pentru a comemora acest moment istoric și a promova prietenia chino-română, Ambasada Chinei în România organizează un concurs de realizare a unui logo consacrat celei de-a 70-a aniversări a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România.

Tema concursului reprezintă aniversarea de 70 de ani a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România și scoate în evidență prietenia tradițională chino-română și Parteneriatul amplu de prietenie și cooperare dintre cele două țări.

La concurs pot să participe toate categoriile de cetățeni români, în special tinerii și studenții români, diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care studiază în România. 

În cadrul concursului se vor acorda un premiu I în valoare de 2000 de lei, 2 premii II în valoare de 1000 de lei fiecare, 5 premii III în valoare de 300 de lei fiecare și 10 premii de încurajare în valoare de 150 de lei fiecare. Ambasada Chinei în România va juriza lucrările depuse în concurs, va publica lista câștigătorilor și va organiza o ceremonie de premiere.

Vezi condițiile de participare pe site-ul oficial al Ambasadei Republicii Populare Chineze în România!