Cele mai bune laptopuri de gaming ieftine jpeg

Cele mai bune laptopuri de gaming ieftine

Autor: Redacția
🗓️ 23 iulie 2020

Să încerci să găsești o ofertă bună de laptop de gaming în acest moment a devenit o aventură, în contextul în care există o cerere crescută de laptopuri ieftine pentru a lucra de acasă în timpul pandemiei. Cu toate acestea, există însă numeroase oferte de laptop gaming ieftin, pe piață, doar că va trebui să cauți mai eficient și să acționezi mai ieftin. 

Iată câteva recomandări de laptop gaming ieftin care să te ajute să restrângi căutarea și să te duci cât mai la obiect. Caută oferte pentru aceste laptopuri mai ieftine și s-ar putea să te alegi cu super reduceri. 

Dell G5 15

Laptop-urile de gaming Dell din seria G sunt mai ieftine decât cele din gama Alienware, dar sunt totuși capabile să joace cele mai noi titluri AAA. Există trei modele separate - G3, G5 și G7 - disponibile în dimensiuni de 15 și 17 inci. G3 15 din 2018 a fost mai slab în ceea ce privește designul decât G5 și G7, care au fost concepute mai mult ca un laptop pentru jocuri. G3 2019 se bazează mai mult pe designul G5 și G7. Însă laptopul mid-range G5 15 este cel pe care ți-l recomandăm, deoarece are un raport calitate-preț excelent, dar și oferă calitate și design frumos. 

Lenovo Legion Y545

Lenovo Legion Y545 nu este un laptop de gaming ieftin, dar are un preț de pornire de sub 1.000 de dolari. Totuși, în funcție de ofertele pe care Lenovo le are pentru acesta și de ofertele de pe site-urile retailerilor care îl vând, prețul poate coborî chiar mult sub acest nivel, chiar și pentru o configurație bună de compromis. Este recomandat o placă Nvidia GeForce GTX 1660 Ti și un procesor Core i7 de a noua generație. 

Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 de 17,3 inci vine cu ceva în plus față de laptopurile de gaming entry-level și nu doar un ecran mai mare. cu toate acestea, ecranul este cu siguranță unul din cele mai mari avantaje pe care le oferă. Majoritatea laptopurilor de gaming ieftine au afișaje de 15,6 inci, iar ecranul mai mare al Acer îți permite să te scufunzi și să te pierzi în orice lume te afli, atunci când te joci.

Acestea fiind spuse, dacă ești în căutarea unui laptop gaming ieftin un pic mai mare, ia în considerare acest laptop. 

În schimb, dacă vrei mai multă putere decât Acer Nitro 5, aruncă o privire și asupra Predator Helios 300 reproiectat cu procesoare Intel a noua generație și grafică Nvidia RTX și un corp mai mic și mai subțire. 

HP Pavilion Gaming 15

Tastatura verde strălucitoare este cea care arată cu adevărat că laptopul HP Pavilion Gaming de 15,6 inci nu este doar un laptop normal. Sigur, există niște orificii de ventilare destul de mari în spate, dar, în rest, șasiul este destul de arătos și negru, cu excepția unei ușoare nuanțe verzi la sigla HP de pe capac. Cu toate acestea, în interior, există un amestec excelent de componente care sunt bune atât pentru jocuri cât și pentru muncă.