Autor 2199 vizualizări


Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Hitler in Argentina»,  în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

CÂȘTIGĂTORII:

Visinescu Ana Maria  

Stefania Ioana Chiorean 

Vintilescu Daniel 

Flavian-Pavel Chilcos 

Urzica Alecsandra

Răspunde corect la întrebarea „În ce an a ajuns Hitler la putere in Germania?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii „Hitler in Argentina”. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail[email protected] împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 8 Septembrie.

Perioada urmatoare de concurs  25 august - 7 Septembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Hitler in Argentina
Cu toții știm că Adolf Hitler și Eva Braun s-au sinucis în Berlin, pe 30 aprilie 1945. Nu există însă nici o dovadă care să ateste moartea lor, nici o probă medico-legală sau mărturia vreunui martor ocular. Cercetări recente au scos la iveală faptul că rămășițele găsite în buncăr nu erau ale Fuhrerului și ale soției lui, ci aparțineau, probabil, sosiilor lor.
După cinci ani de interviuri cu martori oculari și investigații aprofundate în Argentina, Polonia, Germania și Marea Britanie, Simon Dunstan și Gerrard Williams ne propun o cu totul altă poveste față de „istoria“ acceptată a celui de-al Doilea Război Mondial. Toate dovezile descoperite de ei duc spre o singură concluzie:cel mai diabolic om din lume a fugit din Germania și și-a trăit viața în Argentina, până în 1962, la fel ca mulți alți naziști de seamă. Autorii refac traseul parcurs de Hitler, cu ajutorul rețelei lui Martin Bormann, aducând nenumărate dovezi în sprijinul teoriei lor și făcându-ne să ne întrebăm în ce măsură istoria oficială este și cea adevărată.